Kurser

VÅR KURSVERKSAMHET

Här på Hundlekiset Anja & Co är vårt mål att bygga på förtroendet mellan hund och ägare. Vikten lägger vi på att få vardagen att fungera. Det är endast kurserna i Rallylydnad som är uppbyggd på tävlingsregler (kurserna har inte en direkt tävlingsinrikting). Mycket av de vardagliga momenten finns med i Rallyn så det är ett väldigt roligt sätt att träna tillsammans med sin hund.


Här vill vi öka förståelsen och kunskapen för hundens eget språk. Vi människor kan aldrig prata som hundarna gör. Vi kan däremot alltid lära oss att känna igen signaler och på det viset underlätta för våra hundar så att de lyckas i bl a hundmöten, nya miljöer och situationer.


Grupperna är små, 6-8 hundar med tillhörande matte och husse. Utifrån gruppen anpassar jag övningarna. Eftersom förutsättningarna är så olika från hund till hund och familj till familj är mitt mål att anpassa så mycket jag kan efter var och en. På kursen kommer ni få övningar som ni fortsätter att träna på hemma. Att gå kurs ska vara roligt, inspirerande och lärande.


Har du önskemål om en kurs eller aktivitet som inte finns än så önska. Kanske är det fler som har önskat samma!


Ställ dina frågor och anmäl ditt intresse till info@hundlekiset.se eller 070-258 35 12.


Dubbelklicka här för att lägga till din egen text.

Hundlekiset Anja & Co AB

Hossmo 510 B 

38892 Ljungbyholm

Sverige


Kontakta oss

070 - 258 35 12

info@hundlekiset.se


hundlekiset.se © 2020

Sociala medier