AKTIVERINGSPROMENAD

I CENTRALA KALMAR

Vi träffas för att våra hundar ska få mötas under ordnade förhållande. Träna på att gå sida vid sida och på ett tryggt sätt få förstå att det också går bra, inget kommer att hända. I Kalmar stad finns många möjligheter till att träna hundens balans, öka tryggheten och förbättra samarbetet mellan dig och din hund.

När vi träffas håller vi avstånd och låter inga hundar hälsa på varandra. Anledningen är bl a att kopplet stör deras kroppspråk (försök att tala teckenspråk med tumvantar) och en uppjagad sinnesstämning ska inte belönas.PLATS: Vi träffas på Stagneliusskolans skolgård. Där går det även bra att parkera.


Obs! Nytt PRIS: 60 kr/hund och tillfälle. Betalas (kontant eller med swish) vid varje tillfälle eller ett klippkort för 440 kr/hund och 8 tillfällen.


Swish: 123 181 24 45


Tid: Vi går mellan 19.00 - ca 20.00


Utrustning: Utrustade med reflexer på oss och hundarna om det är mörkt och bajspåsar så vi klarar en promenad. Lämna flexikopplet och strypkedja hemma och använd istället ett vanligt halsband eller sele tillsammans med ett vanligt koppel.

Gärna lite gott godis också!

Du behöver inte anmäla, det är bara att komma.

Välkommen!

Aktuella datum


Nu tar vi en paus pga vi har kurser kvällstid veckorna framöver. Vi återkommer med en uppdatderad variant

AKTIVERINGSPROMENAD 2.0 

i juni!

IMG-5371
IMG-6018
a950b064dc-Aktiveringspromenad.jpg-for-web-small
20150310_193536

Från tidigare promenader och vanliga övningar

Alla klipp är filmade av Jörgen Where


Följsamhetsövning i stadsparken

i Kalmar

Mingelövning vid Rävspelet

i Kalmar

Hundmöte i ring på Lindö i Kalmar