HUNDDAGIS


Här har din hund sina egna vänner som den leker, promenerar och vilar tillsammans med. Inomhus finns viloplatser för alla. Det finns hundkorgar och fåtöljer att vila i och de som vill sitta på kökssoffan och spana gör det. Ute har vi två inhängnade lekhagar, den stora är på dryga 1 800 m2. Här finns många saker att upptäcka. Buskage att smyga genom, jordhög att gräva i och leka herre på täppan på. Liggplatser i både sol och skugga och en varm dag även möjlighet att plaska i vatten. Här lever hunden ett hundliv i gemensam grupp som ordnas efter ras, ålder, kön och personlighet.Öppettider: Måndag till fredag 07.00-17.00

Dag innan helgdag och afton stänger vi kl 15.00 


Lämning och hämtning: Lämnas 07.00-09.00 och hämtas mellan 15.00-17.00


Tid och Pris: Heltid, 5 dagar/vecka 3 200 kr

Deltid, växelvis 2 och 3 dagar/vecka 2 400 kr

Enstaka dagar för inskriven hund i mån av plats 325 kr


Som kund väljer du hur många timmar du vill utnyttja de dagar du har bokat.


Kösystem: Intagning på dagiset görs utifrån hundens personlighet och storlek för att få en bra balans i hundgruppen. I dagsläget är det fullt.


Frågor: Ring eller maila så berättar jag gärna mer och svarar på dina frågor. Det går också bra att boka tid och komma och hälsa på och skapa dig en egen uppfattning.


Intresseanmälan: Skicka ett mail och berätta om din hund. Jag behöver veta vilken ras, ålder, kön, om den är kastrerad och hur den fungerar med andra hundar. Berätta också om det är heltid eller deltid du är intresserad av samt när ni skulle vilja börja.Mail skickar du till info@hundlekiset.se med dina frågor eller din intresseanmälan.

Vill du ringa når du oss på 070-258 35 12.


Vi är godkända av Länsstyrelsen i Kalmar och har F-skattsedel. Vi är också medlemmar i Sveriges Hundföretagare