VÅR KURSVERKSAMHET

Här på Hundlekiset Anja & Co är vårt mål att bygga på förtroendet mellan hund och ägare. Vikten lägger vi på att få vardagen att fungera. Det är endast kurserna i Rallylydnad som är uppbyggd på tävlingsregler (kurserna har inte en direkt tävlingsinrikting). Mycket av de vardagliga momenten finns med i Rallyn så det är ett väldigt roligt sätt att träna tillsammans med sin hund.


Här vill vi öka förståelsen och kunskapen för hundens eget språk. Vi människor kan aldrig prata som hundarna gör. Vi kan däremot alltid lära oss att känna igen signaler och på det viset underlätta för våra hundar så att de lyckas i bl a hundmöten, nya miljöer och situationer.


Grupperna är små, 6-8 hundar med tillhörande matte och husse. Utifrån gruppen anpassar jag övningarna. Eftersom förutsättningarna är så olika från hund till hund och familj till familj är mitt mål att anpassa så mycket jag kan efter var och en. På kursen kommer ni få övningar som ni fortsätter att träna på hemma. Att gå kurs ska vara roligt, inspirerande och lärande.


Har du önskemål om en kurs eller aktivitet som inte finns än så önska. Kanske är det fler som har önskat samma!


Ställ dina frågor och anmäl ditt intresse till info@hundlekiset.se eller 070-258 35 12.


Valpkurs

Målet med vår valpkurs är att du och din valp ska ha roligt tillsammans. Därför ligger vikten på god kontakt och gott samarbete mellan dig och din valp. Grundfärdigheter

I denna kurs lägger vi 100% fokus på hundens grudfärdigheter som kommer att underlätta inför många sporter. Positioner, specifik kroppskontroll och mycket mer! 

Kortkurser

Om och när det finns plats i kalendern att fylla så kan det bli en kortkurs. Det kan t ex vara följsamhet, kontakt, berikning, inkallning.


Nu har vi koppelgående och berikning planerat!


Rallylydnad

Rallylydnad är en av de nyare hundsporterna där du och hunden är ett ”team” och tillsammans genomför en bana. Utförandet av varje övning illustreras genom bild och text på skyltar. Fokus ligger på att du och din hund ska ha ett fint sammarbete och arbetsgöldje. 

Trickskurs

Kursen där glädje, skoj och kreativitet ligger i centrum. Olika inlärningsmetoder, tips och trix för att få möjligheten att erbjuda sin hund ett långt och lyckligt tricksliv.


Om du inte har fått svar inom 2 dygn på din förfrågan, maila igen så att vi är säkra på att du når oss!
Du kan även maila direkt till info@hundlekiset.se och ställa din fråga eller göra din anmälan!