KURSVERKSAMHET

Här på Hundlekiset Anja & Co är vårt mål att hundar och hundägare ska få en samspelt relation där de förstår varandra och har kul tillsammans. Vi jobbar endast med belöningsbaserad träning där vi vill se hundarna lyckas. Fokuset ligger på vad vi vill ha för beteenden, inte vad vi inte vill ha. Med glädje, struktur och individanpassningar lär vi hundarna vardagsviktiga beteenden, tricks och tävlingsmoment.

För oss är det viktigt att förstå hunden, vilka behov som finns och språket den talar. Vi kan alltid lära oss mer och känna igen signalerna de sänder ut för att stötta och underlätta i situationer de ställs inför.

.

Grupperna är 6-10 hundar med tillhörande ägare, antalet varierar mellan typen av kurs och antalet instruktörer. På kursen kommer ni få flera övningar som ni fortsätter att träna på hemma.


Vi vill bygga på förtroendet mellan hund och ägare.

Att gå kurs ska vara roligt, inspirerande och lärande!


Har du önskemål om en kurs eller aktivitet som inte finns än så önska. Kanske är det fler som har önskat samma!


Ställ dina frågor och anmäl ditt intresse till info@hundlekiset.se eller 070-258 35 12.


Valpkurs

Målet med vår valpkurs är att du och din valp ska ha roligt tillsammans. Därför ligger vikten på god kontakt och gott samarbete mellan dig och din valp. Grundfärdigheter

I denna kurs lägger vi 100% fokus på hundens grudfärdigheter som kommer att underlätta inför många sporter. Positioner, specifik kroppskontroll och mycket mer! 

Kortkurser

Om och när det finns plats i kalendern att fylla så kan det bli en kortkurs. Det kan t ex vara följsamhet, kontakt, berikning, inkallning.Rallylydnad

Rallylydnad är en av de nyare hundsporterna där du och hunden är ett ”team” och tillsammans genomför en bana. Utförandet av varje övning illustreras genom bild och text på skyltar. Fokus ligger på att du och din hund ska ha ett fint sammarbete och arbetsgöldje. 

Trickskurs

Kursen där glädje, skoj och kreativitet ligger i centrum. Olika inlärningsmetoder, tips och trix för att få möjligheten att erbjuda sin hund ett långt och lyckligt tricksliv.


Om du inte har fått svar inom 2 dygn på din förfrågan, maila igen så att vi är säkra på att du når oss!
Du kan även maila direkt till info@hundlekiset.se och ställa din fråga eller göra din anmälan!