VÅR FÖRSÄLJNING

på plats

Egentillverkade snuffelmattor

Snuffelmatta är en lugnande sysselsättning som hunden blir nöjd och tillfredställd av att få använda. Strössla godis eller hundens torrfoder och låt den pyssla. 

s

Fungerar utmärkt:

- På kontoret

- Vid ensamhetsträning

- Till den glupska hunden för att sakta ner ätandet

- Till hunden som lätt skippar måltider för att motivera till ätande

- På kvällen när valpen (helst innan) får det berömda kvällsrycket

- För att hjälpa hunden varva ner


Pris: Från 275 kr till 400 kr

SELAR, KOPPEL OCH HALSBANDMetizo design tillverkar och säljer högkvalititiva produkter till hund. 


Vi har selar, koppel, halsband (dessa i olika modeller och storlekar) samt godisficka hemma. Deras produkter finns i 10 olika färger och vi tar gärna hem det ni önskar från deras sortiment som vi inte har hemma för tillfället.


Vi hjälper till att hitta rätt storlek och ställa in selarna:)

HUNDGODIS

Hunggotts belöningsgodis är svesnkproducerat, och majoriteten är från nötboskap som är ekologiskt uppfödda från områden kring västra götaland. Vi har torkad oxlunga, oxhjärta och oxlever. I och med att det är torkat är hållbarheten lång.


Pris: 59 kr/påsen eller 159 kr/3 påsar

Tuggben och annat gott 

Nu kan vi erbjuda er ett finsktillverkat hälsosamt, hållbart och prisvärt tugg till din hund!


RAUH! Tuggben av olika modeller är tillverkat utan extra tillsatser så som kemikalier för att bleka, garva eller färga. Eftersom tuggbenen är tillverkade i ett enda hudstycke så finns det heller inget lim i produkten. Detta gör att de håller formen och inte heller kladdar på t ex mattor eller hundens egen päls. Dessa tugg luktar inget och i rätt storlek så är de väldigt dryga.

Tuggen finns i nöt- och älghud.


RAUH! Hundgodis Detta finns i flera olika smaker och vi har valt att sälja Vom- och Laxgodiset. Godiset är ungsbakat och sedan lufttorkat. Kötthalten ligger på 91 - 93%. 

BÖCKER

Bäst Var-Dag: Väldigt enkel bok med tankar och övningar som underlättar vår vardag med hunden.


Bästa starten: Olika övningar och värdefulla knep för att ta träningen till nästa nivå. Lämpar sig till alla olika hundsporter.


Blygerhundar: så gör du din hund till en superhjälte. Nya sätt att tänka för att bättre förstå våra hundar. Det finns med träningstips och övningar för att stärka din hunds självkänsla. Passar bra till osäkra eller rädda hundar men också väldigt bra att jobba med för att förebygga framtida problem för de hundar som idag är väldigt glada och framåt. 


Valpträning: Ett måste för den nya valpägaren! Eller den vana hundägaren för den delen. Denn bok tar inte bara upp hur man lär in olika moment utan den tar också upp problem som ofta uppstår under den första tiden med valpen. Vad beror de på och utifrån det ger olika tips till förändringar. Valp biter i fötter och händer, valp skäller, valp drar i kopplet, valp vaktar mm. Hög igenkänningsfaktor i väldigt mycket!


nya HUNDra % rallylydnad: Innehåller alla klassernas moment, beskrivningar hur de ska utföras och hur man kan lära in. Varje klass har också ett antal färdiga banor.

LEKSAKER

Jami hundsport tillverkar mycket själva. 


Vi har många olika leksaker, stora och små, långa handtag och korta handtag, riktigt skinn och fejkskinn och många fler hemma så att du får känna och klämma innan du köper. Leksakerna är mycket hållbara och vi tar hem det som vi tycker är bra och som många vill ha. 


Egen tillverkning

Detta har vi av Snuffelmattor i olika storlekar, fleeceflätor och spengummin.